Chez Daisy BVBA

Contact old
Bij Chez Daisy vindt iedereen wat wils!

Belegde broodjes om U tegen te zeggen

Kent u broodjeszaak Chez Daisy in Sint-Gillis-Waas al? In onze gezellige zaak kan groot en klein genieten van de meest overheerlijke belegde broodjes van de hele regio! Kraakverse broodjes, dagverse groenten en beleg, heerlijke sausjes... Bij ons betekent een broodje eten altijd een moment van lekker genieten.

Voor welk broodje kiest u?

Op onze menukaart vindt u de ruimste keuze aan witte of bruine broodjes terug. Een broodje kaas, een broodje hesp, een broodje gezond, martino of tonijn... Voor een gezonde lunch bent u bij ons aan het goede adres!

Ontdek ook onze speciale belegde broodjes

Vergeet zeker ook niet om onze specials uit te proberen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Bicky Broodje met preparé en geroosterde ajuintjes, een Binneke met lekkere kipfilet of een Dafke met pikante scampi's?  Proef ze allemaal!

Broodjesmanden om van te smullen

Wist u dat wij ook broodjesmanden kunnen voorzien? Ideaal voor uw receptie of meeting!

Verkiest u eerder een warme snack, zoals een pasta of panini? Of een lekkere gezonde salade? Ook daarvoor kan u langskomen bij Chez Daisy!

U kan al onze gerechten mee naar huis nemen of nuttigen in onze gezellige zaak.

Wil u broodjes laten leveren? Ook dat is mogelijk. Wij brengen uw bestelling bij u aan huis of naar uw bedrijf vanaf drie grote broodjes. Leveren is volledig gratis binnen Sint-Gillis-Waas (postcode 9170). Voor omliggende gemeenten vragen wij een toeslag van 5 euro. Wij vragen u uw bestelling te plaatsen voor 10 uur.

Bel ons op met uw bestelling of kom eens langs voor een snelle lunch die overheerlijk smaakt!